четвъртък, 28 декември 2017 г.

Наградите на Latino Fans Bulgaria 2017: "Готин баща" - най-желаната у нас теленовела


"Готин баща" ("Papa a toda madre") е големият победител в категория "Най-желана теленовела" от наградите на Latino Fans Bulgaria за 2017 година. Продукцията на Телевиса с Маите Перони и Себастиан Рули печели гласовете на 14.21% от читателите на блога. 22 октомври е датата, на която теленовелата направи своята премиера на екран в Мексико, а към момента излъчването й там продължава с пълна сила. Звездните протагонисти Перони и Рули, забавните ситуации и същевременно разглеждането на сериозни теми като бащинството и значението на семейството - всичко това прави "Готин баща" най-желаното от родните фенове латиноамериканско заглавие.



На второ място с 12.57% се класира "Без гърди има рай" ("Sin senos si hay paraiso"). Това всъщност е единствената продукция на компания Телемундо, получаваща предна позиция в нашата класация. По всяка вероятност влияние за тази позиция изиграва фактът, че става въпрос за продължение на излъчваната преди няколко години в БГ ефира теленовела "Силикон за рая" ("Sin senos no hay paraiso"). Оригиналният състав на протагонистите, състоящ се от Кармен Виялобос, Фабиан Риос и Катрин Сиачоке, е допълнен с имена като Каролина Гайтан, Хуан Пабло Урего, Роберто Манрике и Хуан Алфонсо Баптиста.



Третото място с 10.38% от гласовете е за друго заглавие на Телевиса - "Мое мило проклятие" ("Mi adorable maldicion"). В ролите на протагонистите са Пабло Лайл и Рената Нотни, а главната злодейка е Лаура Кармине. "Мое мило проклятие" е римейк на теленовелата "Гибелна красота", която имахме възможност да видим по bTV преди няколко години. Новата продукция обаче до голяма степен успява да развие своя собствена атмосфера и сюжетни линии. Комбинацията от драма, комедия и мистични моменти очевидно допада и на българските фенове, които поставят сериала толкова високо в нашата класация.

На четвърто място с 8.74% се нарежда продукцията на ТВ Ацтека "Блудната дъщеря" ("La hija prodiga"). Любовен триъгълник, съспенс и звездно присъствие на Кристиан де ла Кампа определят облика на тази история. Следват няколко заглавия с еднакви резултати - по 8.2%. Това са романтичната поредицата "Влюбвам се в Рамон" ("Enamorandome de Ramon") с Хосе Рон, римейка на "Есмералда" "Без твоят поглед" ("Sin tu mirada"), класическата теленовела "Диви земи" ("En tierras salvajes"). Веднага след тях със 7.1% сте поставили "Полетът на Виктория" ("El vuelo de la Victoria") - една история, изпълнена с романтика, вдъхновение и много музика.    

По-надолу в класацията е новаторската история "Поддавам се на изкушението" ("Caer en tentacion") с 4.92%. По 4.37% пък получават "Обявявам се за виновна" ("Me declaro culpable") и "Много готини" ("Muy padres"). С резултат от 3.83% завършва теленовелата "Двойният живот на Естела Карийо" ("La doble vida de Estela Carrillo"). Най-малък брой гласове отиват при телемунделите ""Кръвта на моята земя" ("Sangre de mi tierra") и "Почитателката" ("La fan") - съответно 2.73% и 1.64%. А 0.55% от вас са посочили опцията "Друга теленовела".  

2 коментара:

  1. Без твоят поглед се изльчва



    Всяка вечер без сьботите и неделите



    От 20 часа до 20 55




    21 часа по диема фемили

    ОтговорИзтриване
  2. Повторение на без твоят поглед




    Всеки следобед без сьботите и неделите



    От 14 и 30 часа до 15 и 30 часа по




    Диема фемили

    ОтговорИзтриване